Strach vládnoucího režimu z vlastních občanů! Režim Andreje Babiše začal zatýkat české vlastence!

23. 4. 2021

V noci z úterý na středu, z 20. na 21.4.2021 Národní centrála proti organizovanému zločinu NCOZ provedla akci, při které zatkla pět Čechů, údajně členů extremistických militaristických a proruských skupin!

S obrovským překvapením jsme následně zjistili, že je to přesně naopak. Že se jedná o lidi z českého vlasteneckého hnutí! 

Mezi zatčenými je i podplukovník armády ČR v záloze, Ing. Ivan Kratochvíl, předseda „Spolku Českoslovenští vojáci v záloze za mír!“

To považujeme za nehorázný politický skandál!

Zatčení předsedy spolku, spolku ve kterém jsou organizovány stovky lidí a se kterým sympatizují další tisíce bývalých vojáků a jejich rodinných příslušníků, kteří kdysi v uniformě Československé lidové armády chránili naší republiku!

Předsedu spolku, který se dnes staví na ochranu skutečných národních zájmů České republiky. 

Předsedy vlasteneckého spolku, spolku který oprávněně poukazuje na válečné agrese, zločiny a zvěrstva spáchané NATO a USA ve světě, při bezperecedentním porušování Charty OSN, za nimiž jsou statisíce mrtvých nevinných lidí, včetně dětí a žen, a  zničené a vyrabované země, ať už jde o Jugoslávii, Irák, Sýrii, Afghanistán, Libyi, aj. země!

Spolku, který naprosto správně poukazuje na paktování se našich vrcholných politiků se Sudetskými Němci, kteří fanaticky podporovali Adolfa Hitlera a rozbití naší republiky v roce 1939, kteří tehdy vyhnali desetitisíce českých lidí z českého pohraničí! Jejich následníkům se dnes jezdí omlouvat do Mnichova na jejich srazy vrcholní politici českého parlamentu z KDU-ČSL i kněží Římskokatolické církve!

Spolku, který se právem pozastavuje nad tím a právem kritizuje servilnost a lokajství českých vrcholných politiků při vojenských agresích NATO a USA ve světě, při porušování mezinárodního práva ve výše uvedených zemí! V čele s politiky ČSSD – Zaorálek, Petříček, Hamáček, ale i politiků ODS – Topolánek, Fiala, TOP 09 – Schvarzenberg – který podpořil fašisty na ukrajinském Majdanu, KDU-ČSL – Bělobrádka, Bartoška, STAN Gazdíka, Rakušana, aj.

Dalšími zatčenými lidmi jsou evangelický kněz Přemysl Ivan Hadrava a Andrea Krulišová.

Andrej Babiš - premiér i Jan Hamáček - ministr vnitra se tímto krokem vydali špatnou cestou, když souhlasili se zatčením českých vlastenců v čele  pplk.. Ing. Ivanem Kratochvílem a dalšími!

Jedná se  o nehorázný útok politické a policejní moci a vůči českému vlasteneckému hnutí! 

Obracíme se na všechny české vlastence, bývalé i současné vojáky a slušné lidi o podporu za propuštění zatčených vlastenců Ivana Kratochvíla, Přemysla Ivana Hadravy a Andrei Krulišové!

Propusťte tyto politické vězně! 
 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
web, Mediální úsek Plzeňského KV KSČM