Ve státě Arizona v USA a v několika dalších amerických státech se v těchto dnech přepočítávají hlasy prezidentských voleb z 3.11.2020. Nevypadá to dobře pro Joe Bidena!

28. 7. 2021

Jak známo, USA se snaží dlouhá desetiletí před celým světem prezentovat jako maják demokracie na této planetě, ve kterých jsou svobodné a demokratické volby „vzorové“ pro celý svět. Nejvyšší státní představitelé USA také často známkují jednotlivé země, že je v nich „málo demokracie“ z pohledu USA, případně, že se jedná z jejich pohledu o „totalitní režim“ v dané zemi, nebo že je to země v jejíž čele stojí „diktátor“, jako například v čele Sýrie. (Ale k Sýrii se vrátíme později v jiném článku).

Tento mýtus „o vzoru americké demokracie pro celý svět“ však vzal za své při posledních volbách amerického prezidenta z 3.11.2020, kdy se ukázalo, že tyto volby byly hrubě zfalšované ve prospěch kandidáta Demokratické strany USA Joe Bidena, který se navíc nejeví zdravotně úplně v nejlepší kondici.

Ve prospěch Joe Bidena totiž hlasovali podle amerických pozorovatelů na těchto volbách desetitisíce lidí po celých USA, kteří již dávno zemřeli (komentátoři hovoří o celých hřbitovech, které volili Joe Bidena). Lidé, kterým by bylo dnes 120 i 150 let. Umožnil to archaický volební zákon jednotlivých amerických států, dle kterého je umožněno tzv. „předčasné poštovní hlasování“, kdy údajný volič mohl poslat obálku s hlasovacím lístkem prostřednictvím Pošty, nebo vhodit obálku se svým hlasovacím lístkem bez jakékoliv registrace do speciálního volebního truhlíku, který stál někde na ulici ve městě.

Bylo zaregistrováno i mnoho podvodů a falšování hlasovacích lístků přímo ve volebních okrscích od členů okrskových komisí, dokonce byly na videozáznam zadokumentovány dálkové manipulace se sčítacími stroji na hlasy voličů, kdy v noci, kdy bylo přerušeno hlasování se najednou přičetlo Joe Bidenovi velké množství hlasů v řádech tisíců až desetitisíců hlasů a naopak jeho protikandidátovi Donaldu Trumpovi se tyto hlasy odečetly. V několika státech volilo více voličů, než je tam zaregistrováno voličů!?

Nyní v několika klíčových amerických státech na základě rozhodnutí soudů probíhá přepočítávání hlasů v těchto volbách a probíhá také technická soudní expertiza volebních sčítacích strojů. Jedná se například o stát Arizona, Georia, Pensylvania, Wiskonsin aj. Například v Arizoně již po dvou měsících dokončili přepočítávání hlasů prezidentských voleb z 3.11.2020. Každý hlas byl znova ručně překontrolován členem nové kontrolní komise a poté elektronicky archivován do počítače.

Zároveň byly podrobeny technické expertize sčítací stroje hlasů voličů, jestli jejich prostřednictvím bylo možné na dálku falšovat výsledky sčítání voleb.

Nejvyšší zákonodárný sbor státu Arizona již před několika dny projednal předběžnou zprávu o přepočítávání hlasů z těchto voleb, která je zatím „v utajovaném režimu“. A podle které to údajně v porovnání s výsledky z 3.11.2020 nevypadá pro Joe Bidena dobře.

Guverner Arizony Dong Ducey ve svém videoprojevu k voličům na webu svého úřadu uvedl, že důvěra voličů ve volební systém Arizony je kritická, že 45 % voličů se domnívá, že volby jsou zfalšovány. Falšování na těchto volbách také údajně konstatuje zpráva z auditu voleb, kde je údajně zásadním způsobem kritizován dosavadní volební zákon a celý volební systém.

Zákonodárný sbor Arizony již proto v těchto dnech přijal řadu úprav „Zákona o volbách“, na posílení ochrany voličů a ve prospěch regulérnosti voleb. Týká se to opatření v přesné evidenci voličů Arizony. Opatření při aktualizaci seznamu zemřelých. Zákazu používání soukromých grantů a peněz na správu volebních operací. Nových pravidel pro předčasné hlasování pomocí poštovních obálek, nutnost podpisů hlasovacích lístků, které budou podány prostřednictvím pošty. Ochrana voličů tak, aby úředníci nemohli zveřejňovat, kdo z voličů koho volil. Evidence řidičů, kteří budou svážet hlasovací lístky a jiné.

Demokratická strana a Joe Biden osobně vedou tvrdou politickou kampaň proti přepočítávání hlasů i proti zveřejňování výsledků tohoto přepočtu. Brojí i proti změně volebních zákonů v jednotlivých státech USA. Již údajně 17 států USA změnilo volební zákony po volbách z 3.11.2020.

Čeká se na oficiální zveřejnění závěreční zprávy z přepočítávání hlasů z voleb prezidenta USA z 3.11.2020 v Arizoně. Bude to nastavené zrcadlo „americké demokracii“!

Mezitím Facebook nekompromisně maže účty lidí a celé diskusní skupiny, kde se objevily úryvky z této závěrečné zprávy o přepočítávání Arizonských voleb. Z YouTube zmizely všechny krátká videa z tohoto jednání.

Donald Trump, bývalý americký prezident je doposud blokován na Facebooku i Twitteru, kde nesmí nic publikovat a komunikovat se svými příznivci. I to je jeden z projevů současné „americké pseudo demokracie“. Necháme se překvapit výsledky z Arizony, ale i jiných států.

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM