Z šéfa ODS Fialy se vyklubal zdatný demagog a štváč, podobný šéfovi nacistické propagandy Goebbelsovi! 

30. 9. 2021

Aby však Fiala z ODS dohnal Goebbelse, schází mu k tomu ještě politická moc o kterou nyní usiluje ve volbách, přičemž se na této cestě neštítí ničeho! 

Joseph Goebbels, (pro neznalé), byl fašistický válečný zločinec, který na konci II. světové války spáchal sebevraždu, aby se nedostal před Norimberský tribunál, kde mu hrozil trest smrti.  Byl to ministr propagandy Velkoněmecké říše, sprostý lhář, demagog a obrovský válečný štváč,  propagátor sloganu „Deutschland uber Alles“. „Německo nade vše“! (ODS nade vše).

Goebbels vedl říšské Ministerstvo pro lidovou osvětu a propagandu, byl zmocněnec pro vedení totální války, říšský velitel domobrany, jeden z nejbližších spolupracovníků Adolfa Hitlera a také jeden z hlavních fašistických ideologů. 

Goebbels je citován v současných učebnicích teorie propagandy jeho výrokem, že „100 krát opakovaná lež, se stává pravdou!“

A tuto roli „nebezpečného demagoga a jedovatého štváče“ si dnes osvojil pan Fiala, šéf kmotrovské ODS. Fialovo obrovské lži a překrucování pravdy se po neustálém omílání mají stát „veřejnou pravdou“!

Jednou z jeho rádoby „goebbelsovských pravd“ se mají stát jeho výpady proti vládě a premiéru Babišovi za činnost vlády v době pandemie Covid – 19. Vláda prý selhala, vláda nese vinu za 30.000 mrtvých spoluobčanů svým chaotickým a diletantským přístupem ke Covidu! Atd.

Takže pojďme se na to podívat pěkně popořádku pane Fialo, na tu vaší veřejnou pravdu!?

Po sametové revoluci z roku 1989, kdy tady dlouhé roky neomezeně vládla vaše ODS, byla těmito vládami ODS zničena celá infrastruktura organizací a sklady se zásobami civilní ochrany obyvatelstva převzaté z dob socialismu! Infrastruktura, která byla připravena na takové mimořádné události jako je vypuknutí pandemie, velké živelné pohromy, ale i válečné ohrožení našeho státu. Každé město, každý okres i každý kraj měly zpracované krizové plány, vyškolené kádry a sklady ochranných pomůcek.

Vláda složená většinově z členů ODS pod „nesmyslnými ideologickými předsudky“ proti socialismu rozpustila celou strukturu těchto organizací, které zabezpečovaly civilní ochranu národa a veškerý materiál civilní ochrany vyprodala do zahraničí, či fyzicky zlikvidovala. Nezůstalo z toho téměř nic! Upustilo se i od školení lidí pro tuto oblast!

Vše pod hesly, žijeme ve společenství demokratických států, nic takového nám nehrozí!

A ejhle, ono se něco na tomto vašem tvrzení pokazilo! Objevil se COVID-19. Sklady s rouškami a dalšími ochrannými pomůckami pro obyvatelstvo i lékařský personál najednou nebyly k dispozici! Stát nebyl na něco takového vůbec připraven! Zásoby ochranných pomůcek byly Vámi vyprodané, nebo úplně zrušené! V místech po celé republice nejsou proškolení a vycvičení lidé! 

Vše co se týká ochrany lidí ze strany státu bylo totálně zanedbáno! Vaše vláda ODS tím sledovala dva cíle. Za prvé, prodat do zahraničí a zpeněžit z toho co se dá! A za druhé, snížit náklady státu na tyto výdaje na minimum, rozuměj v praxi na nulu!

A v této situaci naší zemi zasáhl Covid – 19 a vznikl zde velký problém! 

Současná vláda ANO a ČSSD s podporou KSČM začala telefonovat a psát dopisy na všechny světové strany, protože hrozil naší zemi totální průšvih, apokalipsa, týkající se ochrany zdraví a ohrožení životů občanů! A to díky nezodpovědným krokům předchozích vlád ODS!   

Nakonec naší republiku na posledních chvíli zachránily masivní dodávky ochranných roušek a respirátorů z komunistické Číny a z komunistického Vietnamu! Po silnici se nedalo do naší země v době Covid dovést nic, protože ostatní „demokratické režimy“ v zemích EU na tom byly podobně a veškeré zásoby a transproty na jejich území zadržovaly a zestátňovaly! Evropská unie naprosto selhala v boji s Covid - 19 a nedokázala nám v ničem pomoc!

A tak naší republiku zachránila Čína a Vietnam, dvě komunistické země, které vytvořily letecký most a zásobily naší zemi potřebným množstvím ochranných pomůcek v době nejtěžší pro naší republiku!

Byly to ty země, proti nimž demagog Fiala, a celá koalice SPOLU (ODS – TOP 09 – KDU ČSL) neustále štvou ze všech svých sil a nevynechají jedinou příležitost!

Pokud se ovšem podíváme, co pro naší zemi v této mimořádně těžké situaci, kterou tady zavinila ODS, co pomohl zabezpečit demagog Fiala s celou ODS od našich „západních přátel“, tak vidíme, že vůbec nic! Absolutní nic! Fiala v této chvíli zůstal stát a koukat jako „trubka“.

Po nějakém čase, když se objevila čínská pomoc a vlastně záchrana naší země, tak Fiala začal štvát veřejnost proti vládě, že nařízeními o nošení roušek, o dodržování rozestupů a omezováním počtu účastníků na veřejných akcích vláda omezuje svobodu lidí a jejich občanská práva! Jejich lidská práva!

Naštěstí občané měli více zdravého rozumu než šéf ODS a profesůrek Fiala v jedné osobě a ve velké většině poslechli nařízení vlády a chovali se zodpovědně! Mnozí z nich naopak spontánně a dobrovolně pomáhali vládě v prosazování jejích opatření a lidem v okolí na většině míst naší republiky!

Nyní pár dnů před volbami tento demagog z ODS znovu vykřikuje, že naše vláda může za těch 30.000 mrtvých spoluobčanů, kteří zemřeli na COVID - 19!

Prostě Fiala se spolu s ODS neštítí absolutně ničeho sprostého a zákeřného, čeho může využít v politickém boji proti jinak smýšlejícím a jinak konajícím, jenom aby se dostal k politické moci!

Je to nebezpečný demagog pro naší zemi, který dokáže převracet pravdu v lež a naopak, jak právě potřebuje! Když to bude potřeba, zítra bude veřejně vykřikovat opak! 

Zločinec a válečný štváč Josepf Goebbels by měl z profesora Fialy, šéfa ODS, určitě radost! 

 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
web, Mediální úsek Plzeňského KV KSČM