Mužům v čele Senátu s tupými výrazy v obličeji spadla brada po hradním brífinku z 22.10.2021!

21. 10. 2021

Oba senátoři zjistili, ač původním povoláním oba učitelé, s posláním vychovávat a vzdělávat nové generace, že vůči nemocnému prezidentu republiky Miloši Zemanovi jako politici, ale i lidsky v posledních dnech přestřelili!

Na místě by byla nyní jejich veřejná omluva směrem k veřejnosti!

Předseda Senátu Miloš Vystrčil /vysoký funkcionář ODS/ a 1. místopředseda Senátu Jiří Růžička /zvolený za TOP 09/ dostali po hadním brífinku z 22.10.2021 lekci o morálce, etice i o elementárních základech slušného chování poté, co kancléř Minář na brífinku s novináři zveřejnil videozáznam, kdy hospitalizovaný prezident republiky Miloš Zeman na nemocničním lůžku podepsal v přítomnosti předsedy Poslanecké sněmovny Radka Vondráčka  /ANO/ a dalších osob, dokument o svolání ustavujícího zasedání Poslanecké sněmovny PČR na 8.11.2021.

Tito dva čelní představitelé Senátu v posledních dnech rozpoutali prostřednictvím svých veřejných prohlášení a medií hysterii vůči nemocnému prezidentu republiky, že jeho podpis pod tímto dokumentem je falešný, že prezident není schopen ze zdravotních důvodů vykonávat svoji funkci, že hradní kancelář porušuje zákony, že je třeba odvolat kancléře, že je nutné aktivovat článek č. 66 Ústavy ČR a odebrat prezidentu republiky pro jeho zdravotní neschopnost jeho pravomoci. atd, atd.

Z jejich strany se jednalo o „špinavou“ politickou a mediální štvanici vůči nemocnému prezidentu Miloši Zemanovi.

Videozáznam ale zcela potvrdil, že všechno, co doposud pro veřejnost uvedla hradní kancelář a kancléř Minář ohledně zdravotního stavu prezidenta a jeho podpisu na tomto dokumentu a dokonce i informaci o jeho žertování, že byla pravda!

Videozáznam naopak zcela vyvrátil všechny vymyšlené a lživé argumenty výše uvedených senátorů Vystrčila a Růžičky.

Vypadá to, že Vystřil známý svým extempore kolem senátorského výletu na Tchajwan, ani Růžička zatím nikdy nebyli nemocní, nebo hospitalizovaní v nemocnici, protože kdyby tomu tak bylo, museli by se alespoň lidsky chovat k nemocnému prezidentu republiky jinak.

Ovšem být politikem, dokonce být „velké zvíře“ v politice je zřejmě pro tyto dva něco jiného. I některá velká zvířata mohou být oblíbená, jako slon, velryba či žirafa a nemusí to být zrovna neoblíbené „hovado“.

Předseda Senátu Vystrčil z ODS často mluvil ve svých veřejných projevech o slušnosti! Nyní nám znovu odhalil, že tento člověk má tu úroveň lidské slušnosti posunutou podstatně níže, než jsme zvyklí u normálních lidí!

Kapitolou samo o sobě je ovšem chování „rádoby“ novinářů z internetového portálu SEZNAM.CZ. Ti dlouhodobě předvádějí, že jejich novinařina je „hnus“ a že u nich nejde o objektivní a vyvážené zpravodajství o tom, co se kde děje, ale že toto internetové medium v jejich rukou je zbraň, jejíž pomocí šíří ve společnosti nenávist a zlo! Prezident Zeman jim dlouhodobě leží v žaludku.

Mluví se o tom, že společnost SEZNAM.CZ nyní vlastní jedna z dceřinných společností George Sörose, který je člověkem globalistů, původně občan maďarské národnosti židovského původu, dnes žijící v USA, ale s občanstvím Velké Británi, který pracuje v zájmu Velké Británie a její tajné služby.

Tento cizinec nám prostřednictvím SEZNAM.CZ a jeho žoldáků říká, jak se máme chovat ke svému prezidentovi! K prezidentu naší země! Řada našich občanů jim to stále "baští" netušíc, kdo je v pozadí těchto informací! Bude potřeba asi více "osvěty".

Fotogalerie

Předseda Senátu České republiky RNDr. Miloš Vystrčil z ODS, který si sám dal přezdívku - Tchajwanec
1. místopředseda Senátu ČR Mgr. Jiří Růžička bezpartijní, zvolený do Senátu za TOP 09
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM