Znepokojivé zprávy: Mohl být prezident Zeman otráven?

5. 11. 2021

Po internetu kolují znepokojivé zprávy o tom, že prezident České republiky Miloš Zeman mohl být otráven!

Ukazuje se, že výsledky voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu v říjnu 2021 proti Babišovi byly jištěny třemi způsoby:

1. Ústavní soud snížil potřebné hlasy pro koalici na pouhých 5 %, místo násobku 5 % podle počtu členů koalice.

2. Těsně před volbami se rozpoutala pomlouvačná kampaň proti Babišovy přes "neziskovky" a internetové servery typu SEZNAM.CZ aj., z nichž některé vlastní Soros, na základě tzv. Pandora papers. To ovlivnilo spoustu lidí, kteří se rozhodovali až před volbami. Po volbách se přiznalo, že Babiš nic nelegálního nedělal, ale účelu se dosáhlo, Babiš volby prohrál.

3. Bylo ale také třeba "odstranit" prezidenta, protože ten předem avizoval, že pověří sestavením vlády nejsilnější stranu, nikoliv koalici.

Dalo se očekávat, že to bude Babišovo ANO, což se také stalo. Babišovo ANO dostalo 2 x víc hlasů, než druhá ODS.

Prezident, který byl až do té doby v realtivně dobrém zdravotním stavu, začal před volbami nečekaně churavět a zkolaboval přesně ve chvíli, kdy měl pověřit Babiše sestavením vlády. Byla to náhoda?

Jakási lékařka údajně ze zahraničí přišla pohotově s diagnózou, že je to způsobeno alkoholem, i když prezidenta údajně osobně vůbec neviděla. Pravicí ovládaná média tuto zprávu přebraly a rozšířily do veřejného prostoru.

Podle řady lékařů se Zemanův stav dá těžko vysvětlit, protože k tak velkému poškození jater nemohlo normálně dojít za krátkou dobu od posledních testů.

Prezident Zeman má mnoho nepřátel. Jak tuzemských, ale zejména v zahraničí, především v USA, v NATO, ale i v EU. 

Tuzemská opozice se se svou nenávistí vůči prezidentu Zemanovi dlouhodobě netají. Zaregistrovali jsme výroky na adresu prezidenta Zemana typu "Vlastizrádce", „Měl by chcípnout",  „Bezpáteřní kurva“, Agent Kremlu", "Putinův poskok", "Dement", viděli jsme PR akci "Červené trenýrky" a jiné projevy nenávisti! K nepříčetnosti českou demožumpu prezident rozlítil svým racionálním postojem ke kauze "Vrbětice". Dráždí je svými kontakty s prezidentem komunistické Číny, ale i podporou vlády Andreje Babiše.

Prezident Zeman má ale velké nepřátele i v zahraničí! Protože odmítá příliv migrantů do naší republiky a tak hatí plány EU na zničení národních států a vytvoření superstátu typu USA. Nepřítele má proto i v Sorosovi, který migraci intenzivně podporuje. Soros vlastní obrovský majetek a přes své "neziskovky" se snaží ovlivňovat politiku v Evropě i v České republice. Zejména americký a britský DeppState Zemanovi nemůže přijít na jméno kvůli odmítání politiky nesmyslných sankcí vůči Ruské federaci, kvůli odmítání vojenských agresí USA ve světě aj. Prezident Zeman překáží globalistům.

A tak, kdo ví, co se prezidentu Zemanovi opravdu stalo, co "dostal" a kdo mu to dal? Bude to pravděpodobně někdo bezvýznamný, kdo to udělal pro peníze, v řádu milionů korun. 

Bylo zajímavé pozorovat, jak byla "česká demožumpa" na tuto situaci připravena. Zatímco prezidentská kancelář a lékaři byli v šoku a nevěděli pořádně co se situací a s prezidentem dělat, pravicová opozice už měla na stole připravený článek 66 Ústavy na urychlené odebrání kompetencí prezidentu Zemanovi.

Tuto fázi celé operace "výměny českého prezidenta" rozehráli představitelé ODS, konkrétně Vystrčil ve funkci předsedy Senátu a místopředseda Senátu za TOP 09 - Růžička.

Uvidíme, co se z této situace vyvine. Je to z našeho českého pohledu vysoká hra. Z pohledu globalistů a jejich vykonavatelů je to malá překážka na jejich cestě při realizaci jejich plánů. 

 

 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
internet