Není to KSČM, ale veřejnost, která odhalila předsedu ODS prof. Fialu a kandidáta na nového premiéra České republiky, že se nyní schovává před zásadním problémem této země, a to Covid - 19!

15. 11. 2021

Ano, potvrzujeme a sdílíme také tento názor veřejnosti, že se předseda ODS prof. Fiala po vítězných parlamentních volbách stáhl do pozadí, kdy se neobjevuje na veřejnosti a nemluví k hlavním problémům země. Přičemž tento stav trvá již několik týdnů! 

Je to překvapivé, protože nový premiér by měl mít ambici ukázat, že zvítězil ve volbách proto, že je lepší, schopnější a že bojuje především za lid této země a za tuto republiku. 

Předseda ODS Fiala ale zvolil po volbách jinou taktiku. Zalezl a vyčkává, jako by se zalekl zodpovědnosti!

Před volbami mediálně aktivní předseda tehdejší opoziční ODS Fiala, mluvil do všeho dění a měl řešení pro všechny problémy země. Dokonce vždy přesně věděl, kdo je za to zodpověný, a to vláda Andreje Babiše, která dělala všechno špatně!

Nyní už situace dospěla do trapnosti mlčení a tak portál Seznam.cz vyzval předsedu vítězné koalice SPOLU p. Fialu, aby se přestal schovávat a pomohl řešit covid v naší zemi.

Titulek článku na Seznamu.cz zněl: Haló, pane Fialo, covid je tu v plné parádě. Přestaňte se schovávat!

Pokud se týká covidu, předseda ODS Fiala byl vždy nekompromisním kritikem vlády Andreje Babiše. Opakovaně vládu nazýval nekompetentními diletanty, chaotiky, a viníky za tehdejší stav v naší zemi.

Nyní se po volbách situace změnila. Andrej Babiš a jeho Hnutí ANO 2011 jsou v opozici a Fiala co by lídr koalice SPOLU a předseda ODS, jako vítěz voleb, převzal zodpovědnost za tuto zemi. Voliči mu vložili do rukou důvěru a očekávají osobně od něj, ale i od vítězné koalice zásadně lepší výsledky!

Teď by se měl vítěz voleb ukázat v plné parádě s lepším řešením kolem Covid - 19 a s lepším, ne-li bravurním zvládáním epidemické situace v zemi. 

Uvidíme, jestli také prof. Fiala dodrží své mnohokrát vyřčené slovo: "Už žádný lockdown!"

Profesore, je zle! Covid je tu v plné parádě! Přestaňte se schovávat!

To vám vzkazují občané této země přes Seznam.cz!

 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
web. Mediální úsek Plzeňského KV KSČM