Americká rozvědka opět lhala! Byla to lež globálního rozměru!

3. 2. 2022

Pokaždé v posledních 30 letech taková velká lež americké rozvědky stála život desetitisíců, ale i statisíců nevinných lidí v nějaké zemi! O víkendu 4.- 5.12.2021, tedy před dvěma měsíci, zveřejnila ČTK (Česká tisková kancelář) zprávu „nejmenovaného“ představitele americké rozvědky, který nechtěl být jmenován, že Rusko plánuje vojenskou agresi proti Ukrajině.

Tato vojenská agrese začne podle tohoto vysokého představitele americké rozvědky nejpozději v lednu 2022!

Zde je odkaz na jeden z článků té doby:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/porady-svet-bez-obalu-zabery-z-fronty...

Od začátku prosince 2021 do konce ledna 2022, tedy plné dva měsíce se na základě této zprávy „nejmenovaného“ představitele americké rozvědky vede v USA, v celé Evropské unii i v České republice obrovská protiruská kampaň a doslova fanatická protiruská hysterie!

Mediím toto prohlášení „nejmenovaného amerického informátora“ stačilo! V České republice v čele této protiruské kampaně stojí jednoznačně internetový portál Seznam.cz, který majetkové ovládá George Soros, britský občan žijící dlouhodobě v USA s britským cestovním pasem, příslušník Deep State, který stojí v pozadí za volenými vládami USA i Velké Británie. Hovoří se o něm, také v tom smyslu, že má rovněž nadstandardní vztahy s zahraniční rozvědkou Velké Británie - MI6.

Pod vlivem této "zaručené zprávy" americké rozvědky jsme poslední dva měsíce svědky velmi vyhrocené informační války, vedené USA, zeměmi NATO a Ukrajiny vůči Ruské federaci!

Tato protiruská hysterie posloužila k tomu, aby se Ukrajině a její armádě dodávaly zdarma zbraně v takovém množství, jako snad za II. světové války, prý na ochranu před Ruskou vojenskou agresí.

USA již poskytly v minulém týdnu ukrajinské armádě vybavení za 200 milionů dolarů (4,3 miliardy Kč) a tento týden Američané v masivních dodávkách zbraní pokračují! Nedávno Velká Británie vyslala několik leteckých transportů na Ukrajinu, kdy údajně dodala ukrajinské armádě nejmodernější protitankové řízení střely (PTŘS FGM – 148 JAVELIN).

Česká ministryně války paní Černochová z ODS prosadila pod vlivem této zaručené zprávy nejmenovaného amerického informátora a vytvořené mediální kampaně dodání ukrajinské armádě 4006 kusů dělostřeleckých granátů! Obdobně je tomu z jiných členských států NATO, kdy každá země NATO nějakým vojenským materiálem přispívá ukrajinské armádě!

Jenže konec ledna 2022 už je za námi! A vojenská agrese Ruska se nekonala!

A nic nenaznačuje z ruské strany, že by se tak stalo! Naopak, podle prohlášení nejvyšších představitelů Ruské federace z prosince loňského roku i ledna letošního roku nic takového neplánují!

A tak je stále více patrné, že americká rozvědka opět nehorázně lhala! Dnes již je patrné, že to byla zase obrovská účelová lež globálního charakteru!

Naposledy, když americká rozvědka takto lhala bylo v Libyi, kdy tam Američané spolu s Brity a Francouzi svrhli a zavraždli tamního vůdce Muammara Kaddafího, představitele členského státu OSN. Peníze Libye na účtech v bankách USA byly zcizeny, o zásobách lybijského zlata chráněného v USA se od té doby mlčí a Libye, nejbohatší země Afriky byla vyrabována. Libye ještě dnes, po mnoha letech existuje pouze na mapě, jinak je rozdělana na několik teritorií, kde mají vliv různé ozbrojené skupiny, které USA tehdy využily ke svržení a porážce Kaddafího a které dnes válčí mezi sebou.

Obdobně tomu bylo Iráku, kdy americká rozvědka, ale i nejvyšší státní představitelé USA v RB OSN tvrdili, že tamní prezident Saddám Husajn má chemické a biologické zbraně hromadného ničení, kterými ohrožuje celý západní demokratický svět. A tak jej USA a jejich nohsledi z NATO, včetně České republiky napadli vojensky. Bez mandátu RB OSN v rozporu s Chartou OSN! Takže se jednalo o hrubé porušení mezinárodního práva ze strany USA. Byla to vojenská agrese USA proti členské zemi OSN, kdy se v Iráku USA dopustily strašlivých válečných zločinů! USA tam povraždily podle zprávy „Lékaři bez hranic“ několik set tisíc Iráčanů, kteří se ničím neprovinili, kteří chtěli jenom normálně žít a mít své rodiny! Další miliony Iráčanů donutily válečné operace USA k útěku do exilu, aby si tito lidé zachránili alespoň holý život. USA zničily bombardováním infrastrukturu této země, kterou předchozí generace iráckého lidu budovaly desetiletí.

Jediné, co potom k tomu USA řekly, když nebyly schopné nalézt zbraně hromadného ničení: My jsme se spletly! Žádné chemické a biologické zbraně hromadného ničení v Iráku nebyly nalezeny“! České pravici, především té rádoby nanejvýše demokratické - ODS toto vysvětlení USA stačí! Statisíce povražděných nevinných Iráčanů a Američany vyrabovaný Irák jim nevadí.

Aby toho nebylo málo, americká armáda umožnila, aby se nejmodernější zbraně poražené irácké armády dostaly do rukou islámským náboženským fanatikům a radikálům, kdy z nich vznikl Islámský stát, který vedl svatou válku proti Sýrii. V Sýrii ve válečném konfliktu už zemřelo více než 100.000 lidí. Irák a Libye jsou stále rozvrácené státy, syrská vláda ovládá po 9 letech války pouze 95 % svého území.

Nyní USA a jejich satelity, včetně České republiky štvou proti Ruské federaci a masivně vyzbrojují Ukrajinu. Vedou jí k tomu, aby válčila s Ruskem, aby Rusko bylo vtaženo do lokální války. Od ukrajinsko - ruské státní hranice, kde se má začít válka je daleko do USA. Tisíce kilometrů. V USA si myslí, že jsou v bezpečí. Nejsou! Horší to bude s Českou republikou a Slovenskem!

Ministryně války paní Černochová z ODS chce vyslat české vojáky na pomoc Ukrajině! KSČM je zásadně proti! Nejde nám o ministryni války Černochovou, ta je hloupá! Jde nám o lidi, o mír na rusko-ukrajinské hranici, i tady v České republice!

KSČM bojuje za mír! KSČM nechce válku! Vyzýváme Vás ostatní, přidejte se k v této věci k nám. Zastavme válečné štváče! 

Lidé by proto měli vědět kolik lidských životů a jaké lidské utrpení stojí a stály takové „zaručené zprávy“ nejmenovaného gaunera z americké rozvědky. Ale i slepá, až chorobná oddanost českých novinářů těmto americkým a natovským lžím. Pana Martina Nováka z Centrum.Cz, Alexe Švamberka ze Seznamu.cz, sociologa Gabala a dalších, kteří tady v naší zemi rozpoutávali dva měsíce protiruskou hysterii a vášně.

Dnes 3.2.2022 jsme se dočetli na Seznam.cz, že Bílý dům a USA už nebudou mluvit o možné ruské invazi jako o bezprostředně hrozící Ukrajině. Dne 2.2.2022 to řekla jeho mluvčí Jane Psakiová. „Použila jsem to jednou, myslím, že ostatní to taky použili jednou,” řekla Psakiová o obratu „bezprostředně hrozící” invaze. „A pak jsme ho přestali používat! Opět její nehorázná a hlavně nezodpovědná lež po dvou měsících amerického štvaní proti Rusku a vyhrožování těmi nejstrašnějšími sankcemi, jaké svět ještě neviděl! 

Zde je odkaz na tento článek:
https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/bily-dum-nebude-oznacovat-mozny...

USA totiž dostaly před několika dny obrazně řečeno „pár veřejných facek“. Jednak od prezidenta Ukrajiny Zelenského, ale i ministra obrany Ukrajiny Reznika, kteří vydali každý samostatně veřejné prohlášení k ukrajinskému lidu, ale i k zahraničním novinářům, že oni nevidí ruskou vojenskou hrozbu na společné státní hranici s Ruskem.

A druhou „politickou facku“ dostaly USA na naléhavém zasedání Rady bezpečnosti OSN v pondělí 31.1.2022 v New Yorku. Tam bylo řečeno představitelům USA, když se shrnovaly výsledky tohoto naléhavého zasedání RB OSN, které bylo svoláno k situaci kolem Ukrajiny na žádost USA: Na zasedání vystoupil zástupce Ruské federace a ten zde veřejně prohlásil, že Rusko nechce válku, nechystá se a nebude vojensky napadat Ukrajinu! Ukrajinský zástupce zde také vystoupil a řekl, že Ukrajina nechce válku s Ruskem a že nevidí ze strany Ruska přímou vojenskou hrozbu na své státní hranici! A k představitelům USA tam bylo řečeno. Jediný, kdo tady mluví o hrozící vojenské agresi Ruska proti Ukrajině jsou USA. Jak jsme slyšeli od představitelů Ukrajiny i Ruské federace, situace se má jinak, než tady tvrdíte!

Velvyslankyně USA při OSN Linda Tomas Grinfildová po tomto politickém debaklu sklonila hlavu, zbalila si tašku a odešla. Jednání skončilo!

Lež americké rozvědky byla odhalena v plné nahotě na mezinárodní úrovni v Radě bezpečnosti OSN!

 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
internet. www.UN.com