Slovensko je na nohou proti obranné smlouvě s USA! Prezidentka Čaputová je označována jako agentka USA! Ozývají se hesla: Yankees, go home!

9. 2. 2022

Slovenský parlament - Národní rada Slovenska začala v úterý odpoledne 8.2.2022 projednávat "Smlouvu o obranné spolupráci se Spojenými státy Americkými"! 

Mimořádná schůze parlamentu byla ovšem už krátce po zahájení kvůli obstrukci části opozičních poslanců přerušena.

Proti dohodě vystupují opoziční strany, její uzavření podle dřívějšího průzkumu nepodporuje ani většina obyvatel Slovenska. U budovy parlamentu protestovaly proti "smlouvě" desítky lidí , o které by poslanci měli hlasovat v příštích dnech.

V řadě větších měst Slovenska se konaly protivládní a protiprezidentské demonstrace. Velká část Slováků nesouhlasí s touto dohodou a považují ji za "Okupační dohodou Slovenska ze strany USA". 

Slovenská prezidentka Čaputová nejdříve hovořila o tom, že tuto smlouvu nikdy nepodepíše, ale nakonec ji veřejně obhajuje a podporuje. Na její adresu padají výrazy, že Čaputová je "americká agentka! Že si chodí pro instrukce na americkou ambasádu v Bratislavě.

Proti této dohodě Slovenska s USA se postavil veřejně i slovenský generální prokurátor Žilinka, který ji označil za zcela nevýhodnou pro Slovensko, kdy se Slovensko vzdává své suverenity ve prospěch cizí země, tedy USA. 

Generálnímu prokurátorovi vládní poslanci neumožnili vystoupit v Parlamentu! Naopak jej napadají, že se vyjadřuje k věcem, které nejsou v jeho kompetenci či jsou na hraně jeho kompetence! Že má tendenci se stát politikem! Vyčítají mu, že se na pozvání ruské Generální prokuratury zúčastnil setkání v Moskvě u příležitosti výročí 300. let o založení ruské prokuratury! Ten jim odpověděl, že se nikdy neřídil zájmy a názory politiků, ale  zákony! 

Slovensko touto smlouvou umožňuje na 11 let rozmístit na svém území vojenské základny armády USA. Slovensko dává touto smlouvou armádě USA k dispozici své dvě letiště, ve Sliači a ještě jedno. Slovensko by touto smlouvou umožnilo armádě USA navážet na území Slovenska dle potřeby armády USA jakékoliv zbraně a jakoukoliv munici bez možnosti kontroly Slovenského státu, tedy i jaderné zbraně! Odevzdalo by armádě USA svůj vzdušný prostor, bez možnosti rozhodování Slovenské republiky a hlavně armáda USA by působila na slovensku mimo jurisdikci Slovenska!

Politici poukazují na to, že prezidentka Čaputová byla 4 měsíce(!) před zvolením prezidentkou absolutně neznámou osobou na Slovensku. A že finanční kapitál a jisté vlivné síly ji dokazaly prosadit za 4 měsíce do této nejvyšší funkce státu! Nyní, že Čaputová splácí svůj dluh těmto silám a plní zadání, proč tam byla zvolena! Proti zájmům Slovenska i proti zájmům většiny slovenského lidu!

Tytéž síly podle některých komentátorů připravují dlouhodobě do funkce prezidentky v České republice Danuši Nerudovou, vysokoškolskou pedagožku z Brna. Která je odborníkem na účetnictví a v ekonomii, ale s vrcholnou politikou, natož s obranou politikou státu nemá absolutně žádné zkušenosti! Proto bude snadno ovladatelná jako Čaputová.

Obdobný scénář tyto síly realizovaly nedávno v Moldávii, kde byla zvolena do funkce prezidentky Maia Sandu! 

Političí marketeři nazývají tuto zákulisní skupinu - investoři. O jejich hledání vhodné kandidátky na prezidentku už se v ČR veřejně hovoří 2 roky. Jejich inzerát zní: Hledá se na funkci prezidentky ČR mladší žena, hezký obličej, vysokoškolské vzdělání, poslušnost nutná! Zbytek už koupená media a novináři a tito zákulisní investoři u ní postupně do voleb dotvoří. 

Ale zpět k Obranné smlouvě Slovenska s USA! Na řadě je pak Česká republika! Alexandr Vondra z ODS, člověk Američanů chce, aby vláda ČR dala k dispozici armádě USA letiště v Mošnově u Ostravy! Bude to to samé odevzdání suverenity České republiky - USA, jako se dnes projednává na Slovensku!

Odkaz na video níže, podrobný rozbor Obranné smlouvy Slovenska s USA - Robert Fico (délka 30 minut):

https://www.youtube.com/watch?v=NEXvf4OeU3s
 

Video: 

Fotogalerie

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová
Prof. Danuše Nerudová - vysokoškolský pedagog, kandidátka na prezidentku ČR
Maia Sandu - Moldavská prezidentka
Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Internet, Youtube, Mediální úsek Plzeňského KV KSČM