Liberální cenzura a diktatura v naší zemi, jako předzvěst nástupu českého fašismu!

25. 2. 2022

Pátek, 25.2.2022 se zapíše černým písmem do historie České republiky a do historie českých medií! 

Byl to den, kdy byl překročen rubikon! 
Den, kdy Česká republika vykročila k nástupu liberálního fašismu v naší zemi! 
Den, kdy došlo k hrubému útoku v naší zemi na základy demokracie, na svobodu slova a na svobodu nezávislých medií ze strany české pravice!

Den, kdy na základě usnesení pravicové vlády České republiky, jejímiž členy jsou ODS, TOP 09, KDU-ČSL, STAROSTOVÉ A PIRÁTI zablokovalo Sdružení CZ.NIC, správce českých domén na internetu, osm vybraných informačních a velmi občany navštěvovaných nevládních webů, které přinášely do české společnosti nezávislé informace na vládě, názory na činnost vlády, a na dění v naší zemi i ve světě.

Jedná se o tyto weby: Aeronet.cz, Protiproud.cz, Ceskobezcenzury.cz, Voxpopuliblog.cz, Prvnizpravy.cz, Czechfreepress.cz, Exanpro.cz a Skrytapravda.cz.

Liberální pravicová česká vláda se rozhodla jim "exemplárně zavřít hubu“! A to pomocí byrokratických nařízení. 

Důvod je prostý! S názory těchto webů na dění a hodnocení vnitrostátní a především mezinárodní situace se totiž ztotožňovalo stále více lidí, než lidí, kteří věřili informacím této lokajské proamerické vládě a jim spřízněných medií!

Zdůvodněním vládního zákazu bylo, že údajně tyto weby představovaly „ohrožení české národní bezpečnosti“ v souvislosti s ruským útokem na Ukrajinu.

Pravdivější by bylo říct, že tyto weby ohrožovaly důvěryhodnost této vlády, koryta pro jednotlivé ministry a jejich partaje! Důvěryhodnosti vlády, která je schopna odsouhlasit jakoukoliv špinavost ve světě v zájmu USA, proti zásadám fungování OSN, proti Ruské federaci, proti Číně, Sýrii a jiným nepohodlným zemím! 

Tento totální zákaz už není cenzura, kdy je cenzurován jen nevhodný či protizákonný obsah. 

Toto je liberální diktatura! 

Autoritativní režim, který vydává totální zákazy, přísné sankce, který jediný má správný názor, kdy převládá hrubá netolerance k jiným názorům. Z historie víme, že toto je přechod k fašismu a že to nekončí dobře! 

Jako bychom slyšeli slova Adolfa Hitlera! Nebudeme to trpět! Máme toho dost! Naše trpělivost přetekla! Zakročíme! Zavřeme jim držku!

Premiér české vlády a předseda ODS Profesor Fiala tímto rozhodnutím pošlapal hrubě ideály 17. listopadu 1989, kdy se bojovalo především proti cenzuře, proti totalitě, proti vládě jedné strany, za svobodu slova, za demokracii, za právo mít a právo říct jiný názor!

Pamatujeme si velmi dobře tu dobu roku 1989! Kdy tehdy mladí lidé jako Fiala vykřikovali hesla: "Demokracie, to je soutěž názorů". Kdy se při každém shromáždění lidí opakovaly otázky: Víte, jak se pozná demokrat? Demokrat řekne: „Nesouhlasím s Vaším názorem, ale budu se do poslední kapky krve bít za to, abyste jej mohl říkat!“

Fiala jako diktátor, prezentující se v mediích jako demokrat, se nyní rozhodl nepřipustit jiný názor! Rozhodl se tyto informační weby "umlčet"!

Kdo bude další?

Domníváme se, že toto byla ze strany ODS pověstná poslední kapka, kdy se Piráti rozhodnou odejít z vlády, protože nebudou chtít být s touto cenzurou na internetu spojováni!

KSČM Vás vyzývá: Zrušte cenzuru! Omluvte se! A odejděte!

Pravda zvítězí!

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Internet