V Praze dne 8.4.2022 začal 30. kongres ODS. Nápadně připomíná Titanik.

8. 4. 2022

V Praze dne 8.4.2022 začal 30. kongres ODS. Nápadně připomíná Titanik. Republika jde rychle ke dnu! ODS organizuje na kongresu velký mejdan nad vítězstvími v posledních několika volbách i ke svému 30. výročím založení. Lodivod Fiala činí před před medii velkohubá prohlášení.

Občanská demokratická strana pořádá jubilejní 30. volební kongres. Ten probíhá ve dnech 8. a 9. 4.2022 v pražském O₂ universum. Kongresu se údajně zúčastní více než 900 účastníků. 

Kongres zahájil předseda ODS Fiala (přezdívkou Ukrajinec). Po něm vystoupili s projevy předsedy Senátu Vyskočil (přezdívkou Tchajwanec), dále místopředseda Poslanecké sněmovny Skopeček (není potřeba přezdívky) a několik ministrů vlády za ODS. 

V sobotu dopoledne vystoupí ukrajinský velvyslanec v České republice Jevhen Perebyjnis. Na sobotu jsou přizváni na kongres předsedové koaličních stran – koalice SPOLU, kteří vystoupí se zdravicemi. 

Kromě pracovní části kongresu, na kterou po projevech všech potentátů nezbývá mnoho času, budou účastníci kongresu slavit také 30. výročí od založení Občanské demokratické strany. 

ODS si chce na tomto mejdanu připomenout úspěchy, kterých se ODS v uplynulých dvou letech podařilo dosáhnout a to v krajských volbách, v nichž ODS získala 4 hejtmanské posty. Dále posílení v senátních volbách i vítězství v loňských volbách do Poslanecké sněmovny. 

Už je to zažitý rituál. Jako vždy se diskutující ministři za ODS v úvodu kongresu „zaklínali“ bojem za svobodu, za pravicové hodnoty a demokracii. Ale i bojem proti totalitním režimům, kremelský slouhům a podobně. 

O Fialovo mediální cenzuře tam zatím nepadlo ani slovo! O kritice z vlastních řad o hysterii kolem Ukrajiny, kterou ODS rozpotává také ne.

Očekáváme, že se tam v průběhu diskuse někdo z delegátů kongresu osmělí, kdo upozorní předsedu ODS Fialu a premiéra republiky, že si popletl demokratické hodnoty a že svými cenzurními zákazy poškozuje pracně budované 33 let image ODS, rádoby demokratické strany, když nechává umlčet svobodná media v naší zemi.

Hlavním heslem kongresu si ODS zvolila heslo „Věříme v budoucnost“. My v ODS věříme (se píše na webových stránkách ODS), že naši zemi čeká dobrá budoucnost. Jsou prý odhodláni čelit výzvám, které dnešní doba přináší, a udělat vše pro to, aby mohli být občané na Českou republiku opět hrdí.

Upřímně? Při pohledu kam a jak rychle se řítí Česká republika pod vedením premiéra Fialy a ministryně války Černochové, může v toto heslo věřit jenom politický ignorant, politický negramot a demagog!

Do měsíce bude z té dnešní situace v naší zemi bolet narcistu Fialu hlava. Bude rád když to vůbec ustojí!

 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
www.ods.cz