Zvací dopis Černochové pro armádu USA. Vybudujte americkou vojenskou základnu v České republice! Naše česká vláda Vám dá k dispozici letiště, na jaké si ukážete! KSČM je zásadně proti!

12. 4. 2022

Ministryně obrany České republiky Černochová /z ODS/ odjíždí do USA na oficiální návštěvu s tzv. "zvacím dopisem". Jejím cílem je pozvat americkou armádu do České republiky, aby zde byla vybudována americká vojenská základna a americká armáda zde v naší zemi byla trvale dislokována!

KSČM je zásadně proti tomuto kroku! KSČM odmítá na našem území americké válečníky!

Je to vysoká bezpečnostní hrozba pro naší republiku, kdy budou proti naší republice a proti této americké vojenské základně vedeny při vojenských avanturách USA ve světě odvetné vojenské údery.

Jak známo USA jsou bezkonkurenčním porušovatelem mezinárodního práva ve světě! Za jejich vojenskými agresemi, které se uskutečnily vždy bez mandátu Rady bezpečnosti OSN, jsou miliony mrtvých nevinných lidí v mnoha zemích světa. Vzpomeňme jejich vojenskou agresi proti Jugoslávii, Iráku, Libyii, Sýrii, Afghanistánu, Jemenu a jinde. To vše jsou dnes vyrabované a válkou zničené země!  

Jak se ukazuje, KSČM není jediná, kdo odmítá tento hloupý nápad ODS! A to je dobře!

Novináři píší o tom, že Černochová se chová jako slon v porcelánu, když minulý pátek představila tento krok ODS v rozhovoru pro Deník N, že chce při své návštěvě USA jednat o zřízení americké vojenské základny na českém území. Zaskočila tím jednu z koaličních vládních stran, ale i občany ČR, protože toto ve volebních programech současné vládní koalice SPOLU, ani v programovém prohlášení jejich vlády nebylo!

Je ale zcela pravděpodobné, že Alexandr Vondra, americký žolík ve vládní koalici už má delší dobu zadaní z americké ambasády, vytvořit příznivé podmínky pro vybudouvání americké vojenské základny v České republice. On už o tom mluví delší dobu. Nyní přišel čas vypustit testovací balonky, co na to česká veřejnost!

Tady je odpověď:

KSČM je zásadně proti!