K nechutnému vyjádření ministryně Černochové na teroristický útok a bestiální vraždu Darji Duginové v Moskvě! 

24. 8. 2022

Mezi Ukrajinou a Ruskou federací zuří válka. Ve válce jsou mrtví a ranění. Válka je vždy strašná a krutá záležitost!  Přitom se vždy ale najdou lidské hyeny, které přilévají olej do válečného ohně.

Najdou se také ti, kteří veřejně jásají nad obětmi té či oné strany!? A k těm se nyní zařadila i česká ministryně obrany Černochová z ODS!

Ta se k teroristickému útoku při němž zahynula a uhořela ruská nacionalistka Darja Duginová bleskově vyjádřila na svém twitterovém účtu. Nutno dodat, že velmi cynicky a velmi hloupě! 

Černochová napsala:
„Potlačuji přirozenou lidskou reakci na tragickou smrt. Ale toto jsou skuteční vrazi a váleční štváči. A není mi lito ani dcery, ani truchlícího otce. Je mi líto tisíců lidí zavražděných v důsledku jejich propagandy a odporné ideologie. Dnešní noc na 21.8.2022 si v Rusku zapamatují“.

Černochová se zcela zřejmě při psaní tohoto textu nepodívala do zrcadla sama na sebe. Možná by byla překvapena co tam uvidí? Kolik lidských životů má na svědomí ona, Černochová, když dodala na Ukrajinu zbraně a střelivo za 4 miliardy korun? Ne jen po 24.2.2022, ale i před tímto datumem, jak před nějakým časem vyčenichaly česká media! 

Kolik lidí tím pomohla zavraždit Černochová na ukrajinském Donbase? A není tudíž Černochová oním válečným štváčem a odporným vrahem i ona? Už hodně lidí nemůže přijít Černochové na jméno za její válečný fanatismus. Víme to z různých rozhovorů, odposlechem hovorů ve vlacích, na nádražích, v hospodách. Hodně lidí by nad tragickou smrtí Černochové neuronilo ani slzu, spíše naopak! Potlačili by lidskou reakci nad její tragickou smrtí a s chutí, kdyby mohli, by jí plivli na rakev!

Paní Černochová zapomněla na přísloví, že „Kdo s čím zachází, tím také schází“. Jednoho dne by se mohlo stát, že její slova a hlavně činy roznítily někoho natolik, že se na Černochovou a její automobil podívá také „zblízka“. Čas tady nehraje roli! 

Ale podívejme se, co se vlastně pod Moskvou stalo a kdo je představitel té odporné ideologie! 

V sobotu, 21.8.2022 v podvečer došlo nedaleko Moskvy na Možojské magistrále k teroristickému útoku, kdy vybuchla nastražená nálož pod osobním automobilem, který řídila dcera Alexeje Dugina, veřejně známého a činného filozofa a údajného ideologa Ruské federace. Výbuch nastal za jízdy, nálož byla údajně odpálena na dálku.

V autě zemřela Darja Duginová, která jela z akce „Festival tradicí“ otcovo autem.  Tato akce byla hlavním patriotickým  festivalem letošního léta, který spolufinancoval také fond prezidenta Putina.

Sám Dugin jel za ní v jiném voze se svými přáteli. Na místo teroristického útoku a výbuchu dorazil během okamžiku. Z jeho auta po výbuch nezůstalo prakticky nic. Výbuch část vozu rozmetal do okolí, zbytek vozu shořel. Výbuch to byl údajně mohutný, projíždějícím vozům okolo výbuch rozbil skla oken. 

Darja Duginová vystupovala také pod pseudonymem Platonovová. Byla to mladá vzdělaná žena, sotva 30-ti letá, která absolvovala filosofickou fakultu prestižní Moskevské státní univerzity (MGÚ).  Poté v roce 2015 dokončila aspiranturu. Ovládala slovem i písmem perfektně francouzský jazyk.

Působila jako novinářka, často byla zvána do politických televizních debat v Rusku, ale i v zahraničí. Působila v duchovní a ideové oblasti, patřila se svým otcem do jedné ze skupin, která usilovala o to vytvořit filosofii nacionalistického ruského státu. Státu sebevědomého, který má své vlastní duchovní a morální hodnoty, na kterých funguje a které prosazuje. 

Její otec byl pro dokreslení situace proslulý svým výrokem: „Nyní probíhá válka ideí“.

Darja Duginovová spojovala Ruskou federaci s pravicovými silami v Evropě a ve světě. Byla obdivovatelkou a přítelkyní francouzské nacionalistky Jean-Marie Le Pen i katalánských separatistů. Díky svým výborným znalostem francouzského jazyka příležitostně vystupovala ve francouzských mediích a psala články týkající se francouzské politiky. Údajně francouzští „atlantisté“, tedy přátelé USA ve Francii, z ní měli často bolesti hlavy!

Darja Duginová tedy rozhodně nebyla žádná ruská komunistka, ani socialistka, jak se u nás v mediích podprahově naznačuje! Byla to ruská nacionalistka! V českých poměrech by měla nejblíže k SPD a k Tomio Okamurovi, ve Francii k Lepenové. 

O vlivu jejího otce na prezidenta Putina se více spekuluje, než jsou k dispozici reálné důkazy. Jak se právě komu hodí. Faktem je, že Rusko nyní hledá a vytváří svojí novou státní ideologii, když předtím odmítlo kapitalismus s lidskou tváří a jeho hodnoty, včetně zprofanovaných morálních hodnot.  

Kolem vrcholné politiky Ruské federace a Kremlu se nyní prolíná mnoho ideologií. Dugin s nacionalismem představuje jen jeden ze směrů. Jsou tam také komunisté, socialisté, liberálové se svým představitelem a bývalým premiérem Medveděvem, ale i roajalisté usilující o nějakou podobu carského režimu, pravoslavní, ale i jiné méně zřetelné ideové proudy.

V Rusku se spekuluje nad tím, proč zavraždili Darju a ne jejího otce, který je více veřejně znám! On i dcera podpořili veřejně Speciální vojenskou operaci Ruska na Ukrajině. Zaznívají názory komentátorů, že teroristé chtěli způsobit větší bolest pozůstalým, rodině a spřízněným duším, touto bestiální vraždou. A jako druhý důvod se uvádí to, že Ukrajina viditelně prohrává na poli boje s ruskou armádou a proto změnila taktiku a přešla k individuálnímu teroru a vraždám. Denně je hlášen nějaký pokus o atentát či teroristický útok v Doněcké či Luhanské lidové republice, a nyní i v Ruské federaci.

Ruské bezpečnostní složky spustily po této vraždě bleskovou operaci, kdy do 24 hodin od výbuchu identifikovali hlavní podezřelou ženu z Ukrajiny z tohoto ohavného teroristického činu. Jedná se o majora vojenské rozvědky Ukrajiny Natalii Šaban – Vovk, které je 43 let. Ta, jako pohledná blondýnka, údajně absolvovala výcvik na specializaci vytěžování mužů v klíčových hospodářských, politických, státních, bezpečnostních a finančních funkcích.

Je jednoznačně zdokladováno, že Vovk si pronajala malý byt ve stejném nájemním domě v Moskvě, kde bydlela Duginová. Asi měsíc údajně Duginovou sledovala a pravděpodobně jí i odposlouchávala se svými nadřízenými. Rusové dohledali v kamerových záznamech její auto s několika jinými SPZ-kami, jak se Vovk pohybuje po území Ruské federace. S ukrajinskou SPZ - tkou, Doněckou, ale i Kazachstánskou SPZ.  Kamery jí zachytily v domě, kde bydlela Duginová, a zachytily jí nedlouho po teroristickém útoku na Duginovou  jak opouští Ruskou federaci autem na hraničním přechodu do Estonska. Video se záznamy pohybu ukrajinské agentky Vovk od bezpečnostních složek Ruska je zveřejněno na Telegram kanálu Igor Panarin.

Ruská strana požádala okamžitě Estonsko o její vydání zpět do Ruska, jako hlavní podezřelé z organizace teroristického útoku. Zatím se tak ze strany Estonska nestalo. Zřejmě ani nestane! Uvidíme, jaká bude reakce Ruska?

Ale zpět k Černochové, která jásala nad bestiální vraždou Duginové a schvalovala ji.  Její vyjádření je trapným projevem lidské hlouposti!

 

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
internet, weby, facebook