Tisková konference koalice STAČILO! v Plzni, oficiální start předvolební kampaně ke krajským volbám 2024 této koalice v Plzeňském kraji

14. 8. 2024

V Plzni se v úterý 13.8.2024, od 13:00 hodin, v budově KSČM, uskutečnila tisková konference koalice STAČILO! před nadcházejícími krajskými volbami 2024.

Přítomným novinářům byli oficiálně představeni přední kandidáti této koalice a to: PhDr. Ing. Jiří Valenta z Plzně - lídr společné kandidátky, JUDr. Ondřej Dostál - dvojka na kandidátce (současný europoslanec z Mirošova), Mgr. Miroslav Kavij - předseda Plzeňského KV KSČM (Klatovy), Mgr. Vladimír Frouz - čtvrtý na kandidátce z Přeštic, Jana Rýdlová - pátá na kandidátce ze Žichlic a JUDr. František Podlipský z Boru u Tachova.

Volební desetibodový program koalice STAČILO! představil novinářům lídr kandidátky STAČILO! Jiří Valenta.

Na tiskové konferenci byl novinářům představen i kandidát do Senátu Parlamentu ČR za Komunistickou stranu Čech a Moravy ve volebním obvodu Domažlice Mgr. Ivan Maštálka.

Kandidáti poté, po svých krátkých úvodních vystoupeních zodpověděli novinářům jejich dotazy.

Touto tiskovou konferencí zahájila koalice STAČILO! oficiálně svojí předvolební kampaň pro krajské volby 2024 v Plzeňském kraji.

Kandidáty na tiskovou konferenci přijeli podpořit i nejvyšší představitelé koaličních stran z Prahy, za KSČM Milan Krajča - místopředseda ÚV KSČM, za Českou stranu národně sociální - Dr. Ing. Michal Klusáček, předseda této strany. Oba představitelé koaličních stran vystoupili před přítomnými novináři se svým hodnocením politické situace v naší zemi, kritikou pětidemoliční Fialovo vlády, a ke společným cílům, se kterými jde koalice STAČILO! do krajských voleb 2024 v Plzeňském kraji.

Fotogalerie

Lídr kandidátky STAČILO! PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta při úvodním vystoupení a prezentaci koaliční kandidátky STAČILO!
JUDr. Ondřej Dostál - europoslanec a dvojka na kandidátce při svém úvodním vystoupení
Předseda koaliční strany České strany národně sociální Dr. Ing. Michal Klusáček při svém vystoupení při hodnocení současné politické situace a ke koalici STAČILO!
Na snímku uprostřed místopředseda ÚV KSČM Milan Krajča při diskusi s novináři
Na snímku úplně vpravo kandidát KSČM do Senátu ve volebním obvodu Domažlice Mgr. Ivan Maštálka
Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
Tisková konference koalice STAČILO!