NATO provokuje Rusko na východě Evropy - Lidé bděte !

23. 2. 2017

Obyvatele východních měst Slovenska, konkrétně Sabinova, Prešova a Košic vystrašil dne 9.2.2017 v ranních hodinách velký železniční transport americké obrněné techniky směrem k Ukrajinské hranici. Na železničních vagonech byl zaznamenán mohutný přesun tanků, bojových vozidel pěchoty a pásových obrněných transporterů.

Ministerstvo obrany SR bylo nuceno pod tlakem občanů Slovenska veřejně reagovat, protože občané tyto přesuny hodnotí jako přípravu na válku NATO s Ruskem. V některých místech této části Slovenska vznikala dočasná panika a horečné nákupy potravin. Občané se rozhořčeně tázali slovenské vlády, kdo to dovolil, že oni nechtějí válku, že tady nechtějí americké válečníky!

Ministerstvo obrany SR bylo nuceno v mediích přiznat že do této části východní Evropy míří na velké vojenské cvičení celkem 22 takových transportů z toho 6 železničních, ostatní budou po silničních osách.

Před několika dny jsme zaznamenali zprávu, že další stovky amerických tanků dorazily do Pobaltí na hranice Ruské federace, kam byly transportovány po moři!

Není to Rusko, kdo provokuje válečný konflikt, ale USA a válečnické NATO, které je údernou pěstí nadnárodního kapitálu. Není to Rusko, kdo hromadí své tanky na hranici s USA a provokuje válečný konflikt. Je to přesně naopak! Jsou to USA a NATO, kdo vystupuje v roli válečného provokatéra a štváče. KSČM je pro vystoupení ČR z NATO a zrušení NATO, které je reliktem studené války!

Zde je odkaz na video ze Sabinova.

https://www.youtube.com/watch?v=6vKWNBeJ1iM

 

 

 

Autor: 
Mediální úsek KV KSČM
Zdroj: 
Slovenská veřejná média