Naše informace

11. 9. 2018

Události v saském Chemnitz opravdu děsily.

19. 7. 2018

V mediích doznívá schůzka Trump - Putin ve Finsku, kdy zejména z americké strany přicházejí následně velmi rozporuplné informace o hodnocení této schůzky. Jako tradičně, z českých veřejnoprávních mediích si nelze udělat obrázek, ani přibližný, co že se to děje, jaké změny probíhají ve světě, proč politici reagují, jak reagují.

19. 6. 2018

Miliony očí, zaměřených na neobvyklé konání sedmi špičkových předáků v Quebecu, se rychle obrátily, v naději na mírová rozhodnutí, k nebývalému konání svou předáků v Singapore. Tentokrát měly štěstí!

5. 1. 2018

ROZHOVOR „Klaka, mající nám vnutit na Hrad povolného satrapu, už mlčící většinu oblbne jen sotva. Loutky na dálkový ovladač vyhořely už minule.

27. 9. 2017

Nyní probíhají různá setkání a jednání na neoficiálních úrovních mysliveckých i nemysliveckých subjektů k současnému stavu české

myslivosti

2. 1. 2017

Momentálně diskrétně vší silou pracujeme na tom, abychom vyrvali tuhle mysteriózní sílu zvanou svrchovanost ze spárů místních národních států světa.

—Arnold Toynbee, 1931